کارگاه مهارت افزایی (مجازی) کار با میکروکنترلر AVR

مدرس مهندس حسن وجدانی

عضو بنیاد ملی نخبگان

مهارت سخت افزاری در حوزه ی سیستمهای دیجیتال  با مثالها و پروژه های عملی

کارگاه مجازی با همکاری مرکز کارآفرینی و نوآوری دانشگاه خلیج فارس و بنیاد نخبگان استان بوشهر

زمان برگزاری: از ۲۷ شهریورماه مرداد ۱۳۹۹ به مدت ۱۵ جلسه (دو جلسه عصر پنجشنبه ها)
با توجه به هماهنگی های انجام گرفته با مدرس محترم کارگاه، به اطلاع می رساند که اولین جلسه این کارگاه از  (۱۳۹۹/۵/۲۷) برگزار خواهد شد.
تغییر ساعات کلاس به روزهای دیگر هفته با هماهنگی همه اعضای کلاس امکان پذیر است و در جلسه ی اول انجام خواهد شد

محل برگزاری: سامانه مدیریت آموزش دانشگاه خلیج فارس lms.pgu.ac.ir

کد تخفیف دانشجویان دانشگاه خلیج فارس pgu.stu

کد تخفیف مخاطبان بنیاد ملی نخبگان bmn

ثبت نام رویداد در {این لینک}

پیش نیازهای حضور در دوره:

آشنایی با مدارهای دیجیتال
آشنایی با برنامه نویسی به زبان C

سرفصل مطالب قابل طرح را در {این لینک} دریافت کنید

=========================================================================================
این دوره به دلیل نرسیدن به نصاب ثبت نام کنندگان به آبان ماه منتقل خواهد شد. لطفا اسم، شماره تلفن، ایمیل و شماره کارتی که با آن ثبت نام کرده اید را به ما اعلام کنید تا مبالغ ثبت نام به همان شماره کارت بازگشت داده شود. هم اکنون سامانه به ما شماره ی کارت کامل شما را نشان نمی دهد. با عرض پوزش از عدم برگزاری دوره، هچنین با توجه به زمان بر بودن سیستم مالی دولتی در بازپرداخت مبالغ واریزی، به محض بازگشت به حساب، به شما اطلاع رسانی خواهد شد.

این دوره مجددا در آبان ماه امسال اطلاع رسانی و در صورت رسیدن به حد نصاب، برگزار خواهد شد.