رویداد (مجازی) کارآفرینی چیست و کارآفرین کیست؟

✳️  کارآفرینی چیست و کارآفرین کیست؟

کارگاه مجازی با همکاری مرکز کارآفرینی و نوآوری دانشگاه های خلیج فارس و شیراز و بنیاد ملی نخبگان بوشهر

🌹مدرس: غلامرضا دشتی منش
مدرس کارآفرینی و مربی رویدادهای مختلف در حوزه کارآفرینی
مدیرعامل شرکت پویشگران توسعه فناوری بهراد (کارگزار فن بازار بوشهر)

✳️محورهای بحث:

بیان اجمالی تاریخچه کارآفرینی

معرفی گونه‌های مختلف کارآفرینی

آشنایی با ویژگی‌های کارآفرینان

ارائه کارکردهای اصلی کارآفرینان

و پاسخ به دو پرسش مهم:

*کارآفرینان چگونه می‌اندیشند؟

چگونه کسب و کار خود را خلق کنم؟*

زمان: یکشنبه 18 خرداد 1399 ساعت 18

ورود از طریق درگاه وبینار مرکز کارآفرینی و نوآوری دانشگاه خلیج فارس (لینک در بالای صفحه سایت مرکز)

✅ از نظر بسیاری از محققین و اندیشمندان اقتصادی، وجود کارآفرینان در جامعه و بازار، مهمترین رکن موفقیت یک نظام اجتماعی و اقتصادی می‌باشد. از سوی دیگر بسیاری از مردم جامعه، مایلند تا بدانند که کارآفرینی چیست و کارآفرین کیست؛ تا در پرتو فهم چیستی کارآفرینی و کیستی کارآفرین، بتوانند با آگاهی در این مسیر گام برداشته و موجبات موفقیت خود و توسعه کشور را فراهم کنند. در این دوره، ما در پی آشنایی مخاطبین با کارآفرینی و کارآفرین هستیم؛ به نحوی که این دوره بتواند، نقطه آغازی برای حرکت به سمت کارآفرین شدن باشد.

🌐 http://karafarini.pgu.ac.ir/news/9