وبینار حقوق مالکیتهای معنوی برای واحدهای فناور برگزار شد

رویداد (مجازی) "وبینار حقوق مالکیتهای معنوی برای واحدهای فناور" با تاکید بر  حقوق مالکیتهای معنوی برای واحد‌های فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان  برگزار شد.

این رویداد با حضور استاد ارجمند جناب آقای مهندس عبدالرحمان فرزام  مدیرعامل شرکت سینوتک و دانشجویان، کارآفرینان، اعضای هیات علمی و علاقه مندان به مباحث اشتغال و کارآفرینی در تاریخ ۲۲ شهریور 1399 در یک فضای صمیمانه و در عین حال تخصصی تشکیل شد. مطالب مطرح شده در این رویداد را در {این لینک} مشاهده نمایید.
همچنین، از این لبنک {فایل ارائه} این رویداد نیز در دسترس شماست.
درصورتی که در رویداد حاضر بوده اید و تقاضای صدور گواهی نامه ی شرکت در وبینار دارید، از این {لینک درخواست} دهید.

جهت تداوم این رویدادها و همچنین تعیین موضوعات آتی از همین مدرس بزرگوار، نظر شما برای ما مغتنم است. {این پرسشنامه} سه سوال دارد که لطفا آن را تکمیل فرموده و در جهت دهی به این مجموعه رویدادها ما را یاری نمایید.