بازدید مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهر از شرکت دانش بنیان زیست بانان توران سیراف

فعال در زمینه تکثیر و پرورش صدف های خوراکی و مروارید ساز

با حضور رئیس، معاونین پژوهش و فناوری و آموزش، مدیر مرکز کارآفرینی و نوآوری دانشگاه خلیج فارس

سید پیام قاضی، مجری پروژه و مدیرعامل شرکت زیست بانان توران سیراف که دانش آموخته رشته شیلات است، به مدت ۴ سال به جمع‌آوری اطلاعات تکثیر و پرورش در مناطق ساحلی استان بوشهر پرداخت تا بتواند فنآوری تولید صدف خوراکی را به دست آورد. سپس ۳ سال فعالیت خود را در محیط بسته پرورشی ادامه داد و به نتایج بسیار مثبت در زمینه تکثیر و پرورش صدف در مقیاس تجاری در بین کشورهای حاشیه خلیج فارس دست یافت.

با توجه به بومی بودن گونه پرورشی، نیاز به ورود گونه جدید برای تولید و همچنین نیاز به غذای کنستانتره در طول پرورش نمی‌باشد که این خود از آلودگی‌های محیط زیستی و هزینه بالای پرورش می‌کاهد. از طرف دیگر  با توجه به مناطق وسیع ساحلی جنوب کشور و ارزآوری بالا در بخش صادرات این محصول جهت استفاده خوراکی، دارویی، آرایشی و بهداشتی و همچنین صنعت تصفیه فاضلاب شهری، تولید آن حائز اهمیت می‌باشد و با توجه به فیلتراسیون قوی این گونه پرورشی، می‌توان جهت کاهش بار آلودگی آب خروجی مزارع پرورش میگو و دیگر آبزیان از آن بهره برد.