اولین مجموعه پرورش صدف خوراکی و مرواریدساز کشور با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه خلیج فارس افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه خلیج فارس،به مناسبت دهه ی

مبارک فجر وزیر علوم تحقیقات و فناوری دکتر زلفی گل از دانشگاه خلیج فارس بازیدی کرد. در اولین بخش از سفر وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه خلیج فارس پروژه دانش بنیان صدف مرواریدساز و خوراکی افتتاح شد.

دکتر زلفی گل با حضور در محل پرورش صدف های خوراکی و مروارید ساز در پردیس ساحلی دانشگاه خلیج فارس اقدام جهادی جوان جسور را ستود و از رییس دانشگاه خلیج فارس و مجموعه کارآفرینی این دانشگاه بابت حمایت از این گونه نوآوری ها تقدیر کرد و گفت: ما برای حمایت از شرکت های دانش‌بنیان با همکاری پارک علم و فناوری بسته‌های حمایتی را در نظر گرفته ایم.

شایان ذکر است: مجموعه پرورش صدف خوراکی و مروارید ساز با هزینه ای بالغ بر هشتصدوپنجاه میلیارد ریال توسط بخش خصوصی در سال پردیس فناوری دانشگاه خلیج فارس و با حمایت پارک علم و فناوری خلیج فارس، شیلات استان بوشهر و مرکز تحقیقات کشاورزی پایه گذاری شده است.

#صدف #دانشگاه_خلیج_فارس #زلفی_گل #وزارت_علوم_تحقیقات_و_فناوری

@persian_oyster