استودیو مروارید در ششمین جشنواره بازی های جدی موفق به کسب مقام اول در بخش هکاتون شد.

هکاتون بازی‌های جدی یک رویداد رقابتی مسئله‌محور ذیل طرح شهید بابایی بنیاد ملی نخبگان قرار دارد و با حمایت مادی این بنیاد و اعطای امتیاز فعالیت نخبگی به برگزیدگان فرصتی ویژه برای شرکت‌کنندگان فراهم کرده است. همچنین نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور با هدف افزایش مراجعه افراد به کتابخانه‌ها با ارائه موضوع بازی‌وارسازی مراجعه به کتابخانه‌ها حامی مالی و طراح مسئله این رویداد است که به‌صورت ملی و آنلاین برگزار شد.

در این دوره 34 تیم از سراسر کشور در بخش هکاتون به رقابت پرداختند.

استودیو مروارید با بازی چند‌خان کتابخوانه وارد این رقابت شد و مقام اول را کسب کرد.
اعضای تیم شرکت کننده در رویداد، حسنعلی نجاتی، محمد علی نجاتی، کوثر ربیعی و زهرا خلیفه زاده صحرایی بودند.

استودیو مروارید، فعال در زمینه توسعه و نشر بازی های ویدیویی یکی از هسته های مستقر در مرکز کارآفرینی دانشگاه خلیج فارس است.

اختتامیه این رویداد هفتم و هشتم دی ماه 1402 در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.