کارگاه (مجازی) کارآفرینی سخت افزاری در حوزه نانو برگزار شد

رویداد (مجازی) "کارآفرینی سخت افزاری در حوزه نانو " برگزار شد. این رویداد با حضور استاد ارجمند مدرس مهدی منصوریار  مدیرعامل شرکت دانش بنیان راسخون

مدیر مرکز تحقیقات نانوپوشش، مخترع برتر جهان در سال 1393در زمینه نانوتکنولوژی، عضو فدراسیون جهانی مخترعان و بنیاد ملی نخبگان، دارنده مدال نقره جهانی اختراعات از کشور سوئیس و WIPO، مخترع برتر صنعت پالایش نفت کشور در سال ۹۱، و با حضور دانشجویان، کارآفرینان، اعضای هیات علمی و علاقه مندان به مباحث نانو فناوری در ساعت ۱۷ تاریخ ۷ مرداد ماه ۱۳۹۹ در یک فضای صمیمانه و در عین حال تخصصی تشکیل شد.

درصورتی که در رویداد حاضر بودید و تقاضای صدور گواهی نامه ی شرکت در وبینار دارید، از این {لینک درخواست} دهید.

جهت تداوم این رویدادها و همچنین برای سنجش کیفیت برگزاری و تعیین موضوعات آتی از همین مدرس بزرگوار، نظر شما برای ما مغتنم است. {این پرسشنامه} سه سوال دارد که لطفا آن را تکمیل فرموده و در جهت دهی به این نوع رویدادها ما را یاری نمایید.

مطالب مطرح شده در این رویداد را در ویدئوی قابل دسترس {این لینک} مشاهده نمایید.

جهت ارتباطات بیشتر: {لینک صفحه}  اینستاگرام مهندس منصوریار