دانشگاه خلیج فارس دستگاه نمونه در زمینه استاندارد سازی و همکاری با اداره کل استاندارد استان بوشهر انتخاب گردید

آیین یکصدمین سال تاسیس سازمان استاندارد در تالار رازی دانشگاه خلیج فارس برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه خلیج فارس، دکتر حبیبی گفت: رعایت استاندارد جزو لاینفک امور است و استاندارد سازی در تمام محصولات و خدمات بایستی رعایت شود و غیر ممکن است محصولی که جهانی می‌شود استاندارد های لازم را نداشته باشد.

مدیرتوسعه و تجاری سازی فناوری و ارتباط با جامعه دانشگاه خلیج فارس اهمیت جایگاه سلامت محیط کاری را مورد توجه قرار داد و گفت: در حوزه سلامت محیط کاری، استاندارد سازی نقش مهمی ایفا می‌کند لذا در کنار مباحث مهم بازرگانی، تجارت، ساختمان، آسانسور، مواد غذایی و …، هزینه استاندارد سازی برای کیفی سازی محصولات نیز حائز اهمیت است.

وی با اشاره به حضور شرکت‌های دانش بنیان اعلام داشت: محصول و خدمتی موفق و ماندگار خواهد بود که استاندارد های لازم در آن رعایت شده باشد.

در پایان این مراسم، از دانشگاه خلیج فارس به عنوان" دستگاه نمونه در زمینه استاندارد سازی" تقدیر شد.

همچنین؛ از دکتر محمد مدرسی، دکتر محمد رضا گلبهار حقیقی، دکتر امین ترابی جهرمی، دکتر احمد کشاورز،دکتر حسن حبیبی، مهندس احمد فقیه احمدانی و دکتر رضا سیاوشی که همکاری مستمر با اداره کل استاندارد استان بوشهر داشته اند، تقدیر به عمل آمد.

شایان ذکر است؛ در حاشیه مراسم گرامیداشت یکصدمین سال تاسیس سازمان استاندارد نمایشگاه دستاوردها برپا شد.