کارگاه مهارت افزایی (مجازی) برنامه نویسی جاوا

مدرس دوره مهندس پورمومن

۱۲ جلسه آموزش همراه با مثالهای برنامه نویسی متنوع
شروع جلسات: ۱۹ مرداد ماه (جلسه اول ۱۹ مرداد ساعت ۱۸ سامانه مدیریت آموزش دانشگاه lms.pgu.ac.ir)

با تشکر از استقبال و ثبت نام شما در کارگاه "مهارت افزایی (مجازی) برنامه نویسی جاوا"، اولین جلسه ی این کارگاه روز ۱۹ مرداد ماه ساعت ۱۸ بر روی سامانه آموزش مجازی دانشگاه خلیج فارس به آدرس lms.pgu.ac.ir برگزار خواهد شد. اگر دانشجوی دانشگاه خلیج فارس هستید، هم اکنون با همان اطلاعات ورود سابق خود باید بتوانید به سامانه وارد شوید و به درس مزبور دسترسی داشته باشید. اگر دانشجوی دانشگاه خلیج فارس نیستید، نام کاربری شما حرف n به همراه همان شماره (کد ملی/شماره دانشجویی)  وارد شده در فرم ثبت نام nxxxxxxxxxxx و گذرواژه ی شما نیز همان شماره (بدون n) خواهد بود. درصورتی که قادر به ورود نیستید میتوانید گزینه ی فراموشی رمز را استفاده کنید. لطفا قبل از شروع کلاسها بررسی کنید که به کلاس دسترسی دارید و اگر هر مشکلی در این زمینه بود با ما از طریق این آدرس eic@pgu.ac.ir در میان بگذارید.

لینک ثبت نام:

کد تخفیف برای دانشجویان دانشگاه خلیج فارس                     pgu.stu