بازدید یک روزه دانش آموزی خلاق

در قالب طرح ملی ایران گشت بنیاد ملی نخبگان به همت بنیاد نخبگان استان بوشهر و کانون نخبگان آفتاب گردان استان بوشهر و همکاری مرکز کارآفرینی و نوآوری دانشگاه خلیج فارس

این بازدید مربی محور 3 ساعته از مرکز کارآفرینی و نوآوری و مرکز رشد دانشگاه خلیج فارس با سه مربی (راهبر) و سه تیم 15 نفره (مجموع دانش آموزان دختر: 45 نفر از پایه‌های تحصیلی پنجم و ششم و ...) از 8 شرکت فناور صورت پذیرفت.

شرکت های بازدید شده از فعال ترین واحدهای فناور مرکز رشد مستقر در دانشگاه در استان در حوزه های مختلف برق و الکترونیک با محصولاتی همچون طراحی و تولید منابع تغذیه و انواع ربات های مکان یاب و آموزشی و ...، طراحی و ساخت قطعات مکانیکی و تجهیزات کمیاب و تحریمی مورد نیاز صنایع، خدمات تخصصی مالکیت فکری، بازی سازی رایانه ای، مطالعات و کاوش زیرسطحی زمین با پردازش سیگنال و امواج الکترومغناطیسی و کاربردهای اکتشافی آن، خدمات طراحی و ساخت دیجیتالی و فناورانه ایده ها با پرینترهای سه بعدی و شتابدهنده ایده بان (تنها شتابدهنده تخصصی در زمینه دریا و انرژی و ... در استان بوشهر) و ... محسوب می‌گردند.