داوری نمایشگاه نمونه اولیه محصولات فناورانه حوزه مهندسی برق و الکترونیک

نمایشگاه نمونه اولیه محصولات فناورانه حوزه مهندسی برق و الکترونیک در رویداد برقی شو برگزار شد.بخش نمایشگاه آن در سه سطح صنعتی، دانشجویی و دانش‌آموزی بود. برای بخش دانشجویی و دانش‌آموزی نمایشگاه نیز به تفکیک داوری و رقابتی صورت گرفت و به تیم‌های برتر نمایشگاه جوایزی اهدا شد.این رویداد مجموعا ۵۰ نفر شرکت‌کننده داشت که در بخش نمایشگاه ۱۳ تیم دانشجویی از دانشگاه‌های خلیج‌فارس، دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه فنی‌حرفه‌ای امام خامنه‌ای و ۶ تیم دانش‌آموزی شرکت داشته‌اند.

این رویداد توسط انجمن علمی دانشجویی مهندسی برق دانشگاه خلیج‌فارس با همکاری مرکز کارآفرینی و نوآوری دانشگاه و بنیاد نخبگان استان بوشهر برگزار شد. معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه خلیج‌فارس، سازمان توزیع برق استان بوشهر، پژوهشکده ICT دانشگاه، واحدهای فناور و آموزشگاه رباتیک آریانا از این رویداد حمایت کرده‌اند.