اولین نشست صمیمانه هیأت رئیسه دانشگاه با نمایندگان واحدهای فناور

اولین نشست صمیمانه هیأت رئیسه دانشگاه با نمایندگان واحدهای فناور این نشست صمیمانه در تاریخ 1 خرداد 1402 در مجتمع فناوری مروارید به مدت 4 ساعت برگزار شد.

در ابتدای این نشست مدیر مرکز کارآفرینی و نوآوری دانشگاه، دکتر رضا سیاوشی، گزارش عملکردی از حضور یک ماهه خود در مرکز ارائه نمودند و در ادامه به بیان مشکلات و دغدغه های شرکت های مستقر در مرکز مروارید و همچنین هسته های مستقر در مرکز کارآفرینی دانشگاه خلیج فارس پرداختند.

در ادامه نمایندگان واحد های فناور و همچنین نمایندگان هسته های مستقر در مرکز کارآفرینی و نوآوری دانشگاه خلیج فارس از مشکلات خود و کاستی های موجود در حضور هیأت رئیسه دانشگاه صحبت نمودند.

دکتر مدرسی رئیس دانشگاه خلیج فارس نیز بیان نمودند، در راستای رفع دغدغه ها و تلاش برای رفع این مشکلات و برگزاری نشست های منظم و مستمر در طول سال با واحدهای فناور جهت تسریع اقدامات ، حداکثر تلاش ممکن را خواهند نمود.