کارگاه مهارت افزایی (مجازی) برنامه نویسی پایتون، مقدماتی تا پیشرفته

کارگاه مهارت افزایی برنامه نویسی پایتون

همراه با پروژه های متنوع در طول دوره

کارگاه مجازی با همکاری مراکز کارآفرینی و نوآوری دانشگاه های خلیج فارس، دانشگاه شیراز و بنیاد نخبگان بوشهر

مدرس: دکتر حسین حق بین

هیات علمی گروه آمار دانشگاه خلیج فارس

زمان: از ۲۲ مردادماه  به مدت ۲۰ جلسه (چهارشنبه ها ۲ الی ۶ بعد از ظهر)

صدور گواهی شرکت در دوره به شرکت کنندگان فعال

مقدماتی تا پیشرفته {سرفصل مطالب}

برگزاری کارگاه در سامانه مدیریت آموزش مجازی دانشگاه خلیج فارس lms.pgu.ac.ir

با تشکر از استقبال و ثبت نام شما در کارگاه " کارگاه مهارت افزایی (مجازی) برنامه نویسی پایتون، مقدماتی تا پیشرفته"، اولین جلسه ی این کارگاه روز ۲۲ مرداد ماه ساعت ۱۴ بر روی سامانه آموزش مجازی دانشگاه خلیج فارس به آدرس lms.pgu.ac.ir برگزار خواهد شد. اگر دانشجوی دانشگاه خلیج فارس هستید، هم اکنون با همان اطلاعات ورود سابق خود باید بتوانید به سامانه وارد شوید و به درس مزبور دسترسی داشته باشید. اگر دانشجوی دانشگاه خلیج فارس نیستید، نام کاربری شما حرف n به همراه همان شماره (کد ملی/شماره دانشجویی)  وارد شده در فرم ثبت نام nxxxxxxxxxxx و گذرواژه ی شما نیز همان شماره (بدون n) خواهد بود. درصورتی که قادر به ورود نیستید میتوانید گزینه ی فراموشی رمز را استفاده کنید. لطفا قبل از شروع کلاسها بررسی کنید که به کلاس دسترسی دارید و اگر هر مشکلی در این زمینه بود با ما از طریق این آدرس eic@pgu.ac.ir در میان بگذارید.

هزینه دوره: 70 هزار تومان (تخفیف برای دانشجویان دانشگاه خلیج فارس، شیراز، و اعضای بنیاد ملی نخبگان)

لینک ثبت نام:

کد تخفیف برای دانشجویان دانشگاه خلیج فارس pgu.stu