مراتب تشکر و قدردانی از زحمات و تلاش های بی وقفه دکتر امین ترابی جهرمی

جناب آقای دکتر امین ترابی جهرمی
ما در مجموعه مرکز کارآفرینی و نوآوری دانشگاه خلیج فارس شاهد زحمات شما در سال‌های متمادی بوده‌ایم و قدردان هستیم. همکاران هیچوقت زحمات بی‌دریغ شما و خاطرات خوشایندی که در این سال‌های فعالیت ساختید را از یاد نخواهند برد و تا همیشه برایتان آرزوی موفقیت و شادکامی دارند. از این بابت که دیگر شما را در مجموعه و در کنار همکاران نداریم، افسوس می‌خوریم.
اکنون که پای در مسیر دیگری گذاشته‌اید و از ما جدا خواهید شد، باز هم مراتب قدردانی را به شما اعلام می‌داریم و تلاش می‌کنیم مسیر شما را پرقدرت ادامه دهیم. امید است که در سایر مراحل زندگی موید و شادکام باشید.

در این مدت، با همت ایشان اقداماتی بسیار ارزشمند انجام شد که در ادامه به بخشی از آن ها اشاره خواهیم کرد:

1- تصویب رسمی فعالیت مرکز رشد دانشگاه خلیج فارس در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

2- شروع به کار مجتمع فناوری مروارید و استقرار واحدهای فناور شاخص دانشگاهی در آن

3- عقد قرارداد استقرار فعالیت حدود سی واحد فناور دانشگاهی با مدیریت و فعالیت فرزندان همین خاک و دانشجویان دانشگاه در مرکز رشد

4- شروع به فعالیت مراکز نوآوری و توسعه ی فناوری مختلف در دانشگاه

5- به روز رسانی و راه اندازی وبگاه مرکز کارآفرینی و نوآوری به عنوان راه ارتباطی مرکز با محیط پیرامونی، درگاه ثبت‌نام دوره ها و صدور گواهی یکپارچه و معرفی شرکتها و هسته ها و نمایشگاه دائمی مجازی محصولات دانشگاهی

6- برگزاری تعداد بسیار زیادی رویداد کارآفرینی، کارگاه ترویجی و دوره های آموزشی و مهارت افزایی

7- حمایت از ساخت نمونه اولیه ی چندین محصول دانشگاهی و جلب حمایتهای بیرونی برای برخی دیگر

8- تعامل سازنده با فعالان زیست بوم کارآفرینی و نوآوری در بیرون سازمان (پارک علم و فناوری، بنیاد نخبگان استان، شرکت شهرکهای صنعتی، آموزش و پروش، سازمان صنعت معدن و تجارت، کمیته امداد امام خمینی (ره)، بسیج علمی سپاه امام صادق (ع)، اتاق بازرگانی و ...