برگزاری کارگاه آشنایی با ظرفیت های سازمان آموزش فنی و حرفه ای در حوزه مهارت افزایی (حضوری)

مرکز کارآفرینی و نوآوری دانشگاه خلیج فارس و گروه پژوهش و فناوری تاریخ شفاهی خلیج فارس با همکاری سازمان آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهر  کارگاه آشنایی با ظرفیت های سازمان آموزش فنی و حرفه ای در حوزه مهارت افزایی برگزار کردند.

با سخنرانی:

1.     مهندس حنیف کریمی، رئیس مرکز فن آوری اطلاعات سازمان آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهر

2.     سرکار خانم زهره سرخوش، کارشناس مشاوره مرکز فن آوری اطلاعات سازمان آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهری

در این گارکاه خلاصه ای از کارگاه های مختلف مهارت افزایی در سازمان آموزش فنی و حرفه ای توضیح داده شد.همچنین اهمیت دوره های  فنی حرفه ای در آینده شغلی دانشجوها بیان گردید.