خبر مرتبط با برگزاری رویداد (مجازی) "علم ستاره شناسی و کاربردهای آن"

رویداد (مجازی) "علم ستاره شناسی و کاربردهای آن" برگزار شد. این رویداد با حضور استاد ارجمند سرکارخانم دکتر سمیه حاج خلیلی مدرس رصدخانه ابوریحان بیرونی شیراز و دانشجویان، کارآفرینان، اعضای هیات علمی و علاقه مندان به مباحث کیهان شناسی و ستاره شناسی در ساعت 21 تاریخ 5 تیرماه 1399 در یک فضای صمیمانه و در عین حال تخصصی تشکیل شد.

درصورتی که در رویداد حاضر بودید و تقاضای صدور گواهی نامه ی شرکت در وبینار دارید، از این {لینک درخواست} دهید.

جهت تداوم این رویدادها و همچنین برای سنجش کیفیت برگزاری و تعیین موضوعات آتی از همین مدرس بزرگوار، نظر شما برای ما مغتنم است. {این پرسشنامه} سه سوال دارد که لطفا آن را تکمیل فرموده و در جهت دهی به این نوع رویدادها ما را یاری نمایید.

مطالب مطرح شده در این رویداد را در ویدئوی قابل دسترس {این لینک} مشاهده نمایید. همچنین، از این لینک {فایل ارائه} این رویداد نیز در دسترس شماست.