کارگاه (مجازی) مدیریت مالی به زبان ساده برگزار شد

رویداد (مجازی) "مدیریت مالی به زبان ساده" با تاکید بر مسائل مرتبط با استارتاپها برگزار شد.

این رویداد با حضور استاد ارجمند جناب آقای دکتر محمد رضایی عضو هیات علمی گروه اقتصاد دانشگاه خلیج فارس و دانشجویان، کارآفرینان، اعضای هیات علمی و علاقه مندان به مباحث اشتغال و کارآفرینی در تاریخ 27 خرداد 1399 در یک فضای صمیمانه و در عین حال تخصصی تشکیل شد. مطالب مطرح شده در این رویداد را در {این لینک} مشاهده نمایید.
همچنین، از این لبنک {فایل ارائه} این رویداد نیز در دسترس شماست.
درصورتی که در رویداد حاضر بوده اید و تقاضای صدور گواهی نامه ی شرکت در وبینار دارید، از این {لینک درخواست} دهید.

جهت تداوم این رویدادها و همچنین تعیین موضوعات آتی از همین مدرس بزرگوار، نظر شما برای ما مغتنم است. {این پرسشنامه} سه سوال دارد که لطفا آن را تکمیل فرموده و در جهت دهی به این مجموعه رویدادها ما را یاری نمایید.