برگزاری جلسه داوری رویداد کارآفرینی بندر نوآوری بوشهر

جلسه داوری رویداد کارآفرینی بندر نوآوری بوشهر در ۱۲ آبان ۱۴۰۰ با حضور ۱۵ تیم شرکت کننده برگزار شد.

در این جلسه آقایان غلامرضا دشتی منش مدرس کارآفرینی دانشگاه خلیج فارس، سید علی جعفری مدیر مرکز رشد علم و فناوری خلیج فارس، مسلم ملیت معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره)، امین ترابی جهرمی مدیر مرکز کارآفرینی و نوآوری دانشگاه خلیج فارس، مجید نگهبان رئیس اداره کاریابی و اشتغال کمیته امداد امام خمینی (ره) و ابوذر روان بخش رئیس اداره راهبری شغلی کمیته امداد امام خمینی (ره) مسئولیت داوری این رویداد را بر عهده داشتند.

شرکت کنندگان در چهار محور خلاق، هوشمندسازی و اینترنت اشیا، قرآنی و کشاورزی به دفاع از ایده های نوآورانه خود پرداختند که در پایان در محور خلاق تیم های آرزوشو، کاجا و مهرسان سبز، محور هوشمندسازی و اینترنت اشیا تیم های جهش، انیگما و جلیقه نجات و در محور قرآنی، کلمات آسمانی، کلام مبین و محفل  به ترتیب به مقام اول تا سوم دست یافتند.
در محور کشاورزی نیز تیم های گل فروش و ماکولات به ترتیب مقام اول و دوم را از آن خود نمودند.