رویداد های مرکز کارافرینی

برگزاری کارگاه برنامه نویسی VHDL

1401-07-20 07:44:58

با سلام و احترام، ضمن تشکر از استقبال و ثبت نام شما، کارگاه برنامه نویسی VHDL

در سامانه آموزش مجازی دانشگاه خلیج فارس به آدرس lms.pgu.ac.ir برگزار خواهدشد.

لطفا امروز چهار شنبه ساعت ۱۰ الی ۱۲ صبح،

بعد از ورود به سامانه آموزش مجازی با حساب کاربری خودتون، در قسمت درس‌های من، درس «کارگاه برنامه نویسی VHDL» را انتخاب کرده و در کلاس آنلاین وارد شوید.

دسترسی به سامانه:  اگر دانشجوی دانشگاه خلیج فارس هستید یا قبلا در سامانه ثبت نام شده بوده‌اید، هم اکنون با همان اطلاعات ورود سابق خود باید بتوانید به سامانه وارد شوید و به درس مزبور دسترسی داشته باشید.

اگر جدیدا در سامانه عضو شده‌اید، نام کاربری شما حرف n به همراه همان شماره (کد ملی/شماره دانشجویی)  وارد شده در فرم ثبت نام nxxxxxxxxxxx و گذرواژه ی شما نیز همان شماره (بدون n) خواهد بود.

در صورتی که قادر به ورود نیستید میتوانید گزینه ی فراموشی رمز را استفاده کنید.

لطفا قبل از شروع کلاس بررسی کنید که به کلاس دسترسی دارید و اگر هر مشکلی در این زمینه بود با ما از طریق پیج مرکز کارآفرینی و نوآوری دانشگاه خلیج فارس، در اینستاگرام @pgu_karafarini در میان بگذارید.

درباره رویداد

محل برگزاری