رویداد های مرکز کارافرینی

دوره تربیت کارشناس کنترل پروژه با نرم افزار msp

برگزاری دوره تربیت کارشناس کنترل پروژه با نرم افزار msp

1401-05-30 22:06:12

با سلام و احترام، ضمن تشکر از استقبال و ثبت نام شما، دوره تربیت کارشناس کنترل پروژه با نرم افزار msp

در سامانه آموزش مجازی دانشگاه خلیج فارس به آدرس lms.pgu.ac.ir برگزار خواهدشد.

لطفا دوشنبه 31 مردادماه ساعت ۱۰ و 30 دقیقه صبح،

بعد از ورود به سامانه آموزش مجازی با حساب کاربری خودتون، در قسمت درس‌های من، درس «دوره تربیت کارشناس کنترل پروژه با نرم افزار msp» را انتخاب کرده و در کلاس آنلاین وارد شوید.

دسترسی به سامانه:  اگر دانشجوی دانشگاه خلیج فارس هستید یا قبلا در سامانه ثبت نام شده بوده‌اید، هم اکنون با همان اطلاعات ورود سابق خود باید بتوانید به سامانه وارد شوید و به درس مزبور دسترسی داشته باشید.

اگر جدیدا در سامانه عضو شده‌اید، نام کاربری شما حرف n به همراه همان شماره (کد ملی/شماره دانشجویی)  وارد شده در فرم ثبت نام nxxxxxxxxxxx و گذرواژه ی شما نیز همان شماره (بدون n) خواهد بود.

در صورتی که قادر به ورود نیستید میتوانید گزینه ی فراموشی رمز را استفاده کنید.

لطفا قبل از شروع کلاس بررسی کنید که به کلاس دسترسی دارید و اگر هر مشکلی در این زمینه بود با ما از طریق پیج مرکز کارآفرینی و نوآوری دانشگاه خلیج فارس، در اینستاگرام @pgu_karafarini در میان بگذارید.

درباره رویداد

محل برگزاری