رویداد های مرکز کارافرینی

Getting Published in Applied Linguistics

دسترسی به کارگاه Getting Published in Applied Linguistics

1400-09-24 18:36:46

همراهان عزیز مرکز کارآفرینی و نوآوری دانشگاه  خلیج فارس سلام.

با تشکر از استقبال و ثبت نام شما، دوره Getting Published in Applied Linguistics فردا از ساعت 8 الی 12 درسامانه آموزش مجازی دانشگاه خلیج فارس به آدرس lms.pgu.ac.ir برگزار خواهدشد.

لطفا  تا قبل از شروع کلاس از طریق زیر وارد حساب کاربری خود شوید.

دسترسی به سامانه:  اگر دانشجوی دانشگاه خلیج فارس هستید یا قبلا در سامانه ثبت نام شده بوده اید، هم اکنون با همان اطلاعات ورود سابق خود باید بتوانید به سامانه وارد شوید و به درس مزبور دسترسی داشته باشید. اگر جدیدا در سامانه عضو شده اید، نام کاربری شما حرف n به همراه همان شماره (کد ملی/شماره دانشجویی)  وارد شده در فرم ثبت نام nxxxxxxxxxxx و گذرواژه ی شما نیز همان شماره (بدون n) خواهد بود. درصورتی که قادر به ورود نیستید میتوانید گزینه ی فراموشی رمز را استفاده کنید. لطفا قبل از شروع کلاس بررسی کنید که به کلاس دسترسی دارید و اگر هر مشکلی در این زمینه بود با ما از طریق این آدرس eic@pgu.ac.ir در میان بگذارید.

یا از طریق پیج مرکز کارآفرینی و نوآوری در اینستاگرام @pgu_karafarini مشکلات خود را با ما در میان بگذارید.

درباره رویداد

محل برگزاری