رویداد های مرکز کارافرینی

آموزش برنامه نویسی پایتون پیشرفته

دسترسی به دوره آموزش برنامه نویسی پایتون پیشرفته

1400-09-18 08:19:26

همراهان عزیز مرکز کارآفرینی و نوآوری دانشگاه  خلیج فارس سلام.
با تشکر از استقبال و ثبت نام شما، این دوره درسامانه آموزش مجازی دانشگاه خلیج فارس به آدرس
lms.pgu.ac.ir برگزار خواهدشد.

لطفا امروز  پنجشنبه ساعت 10، از طریق زیر وارد حساب کاربری خود شوید.
 دسترسی به سامانه:  اگر دانشجوی دانشگاه خلیج فارس هستید یا قبلا در سامانه ثبت نام شده بوده اید، هم اکنون با همان اطلاعات ورود سابق خود باید بتوانید به سامانه وارد شوید و به درس مزبور دسترسی داشته باشید. اگر جدیدا در سامانه عضو شده اید، نام کاربری شما حرف n به همراه همان شماره (کد ملی/شماره دانشجویی)  وارد شده در فرم ثبت نام nxxxxxxxxxxx و گذرواژه ی شما نیز همان شماره (بدون n) خواهد بود. درصورتی که قادر به ورود نیستید میتوانید گزینه ی فراموشی رمز را استفاده کنید. لطفا قبل از شروع کلاس بررسی کنید که به کلاس دسترسی دارید و اگر هر مشکلی در این زمینه بود با ما از طریق این آدرس eic@pgu.ac.ir در میان بگذارید.

یا از طریق پیج مرکز کارآفرینی و نوآوری در اینستاگرام @pgu_karafarini مشکلات خود را با ما در میان بگذارید.

درباره رویداد

محل برگزاری