رویداد های مرکز کارافرینی

در مورد شروع دوره یادگیری عمیق با استفاده از فریم ورک پایتورچ

1400-06-04 15:01:30

با سلام و احترام

با تشکر از استقبال و ثبت نام شما، دوره یادگیری عمیق با استفاده از فریم ورک پایتورچ  روز جمعه مورخ ۵ شهریور ماه در ساعت ۱۹:۳۰ درسامانه آموزش مجازی دانشگاه خلیج فارس به آدرس lms.pgu.ac.ir برگزار خواهدشد.
 دسترسی به سامانه:  اگر دانشجوی دانشگاه خلیج فارس هستید یا قبلا در سامانه ثبت نام شده بوده اید، هم اکنون با همان اطلاعات ورود سابق خود باید بتوانید به سامانه وارد شوید و به درس مزبور دسترسی داشته باشید. اگر جدیدا در سامانه عضو شده اید، نام کاربری شما حرف n به همراه همان شماره (کد ملی/شماره دانشجویی)  وارد شده در فرم ثبت نام nxxxxxxxxxxx و گذرواژه ی شما نیز همان شماره (بدون n) خواهد بود. درصورتی که قادر به ورود نیستید میتوانید گزینه ی فراموشی رمز را استفاده کنید. لطفا قبل از شروع کلاس بررسی کنید که به کلاس دسترسی دارید و اگر هر مشکلی در این زمینه بود با ما از طریق این آدرس eic@pgu.ac.ir در میان بگذارید.

با تشکر

درباره رویداد