رویداد های مرکز کارافرینی

شروع دوره پایتون پیشرفته

1400-03-31 09:54:26

سلام دوستان عزیز

با تشکر از استقبال و ثبت نام شما در " کارگاه مهارت افزایی پایتون پیشرفته"، اولین جلسه ی این کارگاه امروز ساعت 14 بر روی سامانه آموزش مجازی دانشگاه خلیج فارس به آدرس lms.pgu.ac.ir برگزار خواهد شد. اگر دانشجوی دانشگاه خلیج فارس هستید یا قبلا در سامانه ثبت نام شده بوده اید، هم اکنون با همان اطلاعات ورود سابق خود باید بتوانید به سامانه وارد شوید و به درس مزبور دسترسی داشته باشید. اگر جدیدا در سامانه عضو شده اید، نام کاربری شما حرف n به همراه همان شماره (کد ملی/شماره دانشجویی)  وارد شده در فرم ثبت نام nxxxxxxxxxxx و گذرواژه ی شما نیز همان شماره (بدون n) خواهد بود. درصورتی که قادر به ورود نیستید میتوانید گزینه ی فراموشی رمز را استفاده کنید. لطفا قبل از شروع کلاس بررسی کنید که به کلاس دسترسی دارید و اگر هر مشکلی در این زمینه بود با ما از طریق این آدرس eic@pgu.ac.ir در میان بگذارید.

امیدواریم این کلاسها برای همه ی ما پرثمر باشد

شروع دوره پایتون پیشرفته

1400-03-31 09:53:20

سلام دوستان عزیز