مشاهده خبر

نقش کاهش ضایعات کشاورزی در سازگاری با کم‌آبی

مدرس: فاطمه پاسبان

 

دارای دکترای اقتصاد عضو هیات علمی مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان خراسان رضوی زیر مجموعه سازمان تات ، محقق و مدرس ، در زمینه موضوع مورد نظر  به صورت وبینارهای مختلف در خصوص آب و ضایعات کشاورزی برگزار شده  و  نگارش مطالب برای مجلات و سایت های خبری

 

زمان برگزاری:  ۲۴ خرداد ماه ساعت ۱۷ 

 

مخاطبن دوره :

دانشجویان ، کارشناسان مرتبط، سازمانهای غیر دولتی  ، روستائیان

سرفصل مطالب مطرح شده:

۱ - پیامدهای ضایعات و هدررفت غذا

۲ - کاهش ضایعات و هدررفت غذا  واثر آن بر مصرف آب

۳- نقش دولت، حاکمیت و جامعه مدنی  در کاهش ضایعات و صرفه جویی در مصرف آب

 

لینک ورود:

https://b2n.ir/PGUkarafarini